MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Sigma Trukit OySigma Trukit Oy:n Vesa Toivanen on urheilumies, aluepäällikkö ja hallituksen puheenjohtaja

 
Vieressäni seisoo mies jonka puhelin tuntuu soivan koko ajan. Hän on osakas Vesa Toivanen, joka on virka-aikaisin Sigma Trukit Oy:n Itä-Suomen aluepäällikkö ja iltaisin vuorostaan yhtiön hallituksen puheenjohtaja.
 
”Meidän bisnes on trukkien ja materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuonti ja huolto. Ei tässä vapaa-ajan ongelmia tosiaan ole. Maahantuonti- ja myyntiosastot löytyy jo kuudelta paikkakunnalta, huolto palvee neljällätoista paikkakunnala Oulusta-Keravalle. Liikevaihtokin on noussut parin miljoonan vuosivauhtia. Nyt se on yli 14 miljoonaa, joten hyvällä tiellä ollaan", Vesa kertoo.

”Isäni oli AP Trukit Oy:n vetäjä ja minä tulin hänen jalanjälkiään seuraten mukaan kuvioihin 1996. Eli tässä on tullut oltua se 21 vuotta jo.  Aika menee nopeasti. Yhtiö tuli nykymuotoonsa vuonna 2004, jolloin minustakin tuli osakas. AP Trukit Oy:n liiketoiminta sulautettiin Sigma trukkeihin vuonna 2013. ”
 
Vesa Toivanen on jääkiekkomiehiä. Pelata hän ei omien sanojensa mukaan osaa, mutta on kuulemma hyvä kritisoimaan. Samalla paikalla yli 10 vuotta Niiralan montussa istunut kannattaja on kuulunut myös KalPan yhteistyöverkostoon, niin kauan ettei edes muista.
 
”Niin kuin sanoin, aika menee nopeasti”, Vesa nauraa. ”Tottakai myös muut paikalliset seurat kiinnostaa. KuPS:in pelejäkin seuraan tarkasti.  Nykyään olen myös salibandy-junnujen joukkueenjohtaja, joten sitä kautta myös Welhot ovat lähellä sydäntä. Hyvä että on puuhaa, niin saa ajatukset pois töistä. Se on muuten yksi syy miksi lähdin komediakummiksi. Stand up –keikalla saa aivot narikkaan töistä pariksi tunniksi, kun kuuntelee koomikoiden juttuja.  Välillä keikan jälkeenkin on vielä ihan hyvä fiilis, Vesa vitsailee.
 
Puhelin soi taas.
 
”Soitan näille kohta takasin”, Vesa sanoo hymy kasvoilla.

Kotisivut.

  

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »