MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Puustjärven kello ja kulta

Viereeni istahtaa kuopiolainen pitkänlinjan yrittäjä, Puustjärven kellon ja kullan kauppias Petri Mielonen. August Puustjärvi "kello-August" perusti Puustjärven myymälän Kuopioon jo vuonna 1898. Myymälä onkin sijainnut Kuopion keskustassa lähes samalla paikalla koko 120-vuotisen historian ajan. Pitkä historia kertoo osaavasta ja kokonaisvaltaisesta konseptista, joka on ollut asiakkaiden mieleen läpi vuosien. Valikoima kattaa laatumerkkejä niin kello- kuin korupuolelta, ja vaikkei jotain hyllystä löytyisikään, monesti haluttu tuote pystytään tilaamaan.

“Laajan tuotevalikoiman lisäksi olemme aina panostaneet laadukkaaseen asiakaspalveluun. Tuotteiden lisäksi myymälästämme saa kaikki kello- ja kultasepän palvelut. Suosituimpia palveluita ovat erilaiset kaiverrukset, sormuksen koon muutokset ja ranne- sekä kodinkellojen huollot. Kellosepän töille myönnämme yhden vuoden työtakuun, Petri kertoo.

Petri on Kuopion liike-elämässä ainoa diplomigemmologi eli jalokivien asiantuntija.

”Vaimoni sanoo minua timanttigynelogiksi, Petri nauraa. Olemme satsanneet viime aikoina paljon jalokiviin. Koruvalikoimamme kattaa kaiken hopeakorvakoruista timanttisormuksiin, ja merkkimme ovat taatusti laadukkaita. Mukaan kuuluvat muunmuassa klassikot Kalevala Koru, Lumoava ja Efva Attling, sormuspuolelta rakastetuimmat ovat Kohinoor, Festive ja Sandberg."

“Me olemme vähän kalliin likkeen maineessa, mutta jos hintoja vertaa, niin meilllä tuotteet myydään kyllä kilpailukykyiseen hintaan. Olemme kehittäneet vuosien aikana verkkokauppaa rajusti, koska sitä kautta myynti kasvaa koko ajan. Olen erittäin tyytyväinen nykyään siihen, että meillä on nyt ammattitaitoinen ja hyvähenkinen porukka töissä tällä hetkellä. Se helpottaa omaa arkea kummasti", Petri valaisee taustoja.

Keskusta kaipaa lisää ostovoimaista väkeä
”Uskon että meillä kaikilla keskustan yrityksillä on pieni huoli siitä, miten saadaan ostovoimaista väkeä enemmän tänne keskustaan. Olen sitä mieltä että keskustan liikkeiden pitäisi tehdä selvästi enemmän yhteistyötä, jotta ihmiset huomaisivat miten kaikenkattava palvelusektori meillä edelleen täällä torin ympärillä on. Olen aidosti kuopiolainen ja toivon että keskusta kehittyisi vielä lisää, ei tyydyttäisi tähän tilaan, Petri sanoo jämäkästi.

Miksi Petri halusit Kuopion Komediafestivaali kummiksi?
Haluan ehdottomasti tukea paikallista tapahtumaa. Tottakai toivon, että mahdollisimman moni haluaisi ensisijaisesti tukea paikallisia yrityksiä. Se on paikallisuuden elinehto, Petri päättää.

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »