MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

PS-Tasotyö


Tekijämies Pohjonen rakentaa kovalla työllä menestystä
Yrittäjä, rakentaja, omistaja, uudisrakentamisen mestari, urheilumies, isä, hallitusammattilainen. PS-Tasotyön toimitusjohtaja Markus Pohjonen on tekijä henkeen ja vereen. KalPan osaomistajana ja hallituksen jäsenenä mies seuraa jääkiekkoa tarkasti, mutta myös muu urheilu kiinnostaa.

”Penkkiurheilu kuuluu vahvasti elämääni, mutta olen iloinen, että olen päässyt vaikuttamaan asioihin myös hallitustyön kautta. Nykyään oma hyvinvointi on tullut paljon tärkeämmäksi, mitä silloin kun laitettiin firma pystyyn, joten hyvällä tiellä ollaan. On enemmän aikaa myös harrastuksille kuin 10 vuotta sitten, Markus kertoo.

Markus saapui Pohjanmaalta vuonna 2001 Kuopion ja valmistui Tekusta vuonna 2005 nuorena miehenä.
”Olen toiminut vuodesta 2006 yrittäjänä. Kun aloitin asuntojen myynnin 24-vuotiaana, niin kyllähän siinä itse ajatteli miten ihmiset suhtautuu tämmöseen pojankloppiin. Onneksi luottoa löytyi ja asiakkaiden tarpeisiin osattiin vastata oikealla tavalla. Ensimmäiset viisi vuotta meni vasaran varressa ja oma hyvinvointi tuli laitettua taka-alalle. Kaikki voimavarat laitettiin firman kehittämiseen. Hyvät yhteistyökumppanit auttoivat alkuun tosi paljon. Nöyrästi siinä vaan tehtiin töitä päivästä toiseen ja pidettiin ylimääräiset kulut kurissa. Nyt kun alkaa olla se 11 vuotta yrittäjänä takana, niin voi sanoa että strategia toimi ja homma rokkaa nykyään hyvin, Markus kertoo yrityksen kasvutarinaa.

Sen näkee tunnusluvuista. Yrityksen liikevaihto huitelee 14 miljoonan euron tietämillä ja voittoakin tulee.
"Me rakennetaan ihmisille koteja. Itse keskityn nykyään enemmän tonttien hankintaan, rakennuttamiseen ja suunnittelun ohjaukseen. Ajatuksenani on pysyä toistaiseksi Kuopion alueella, jossa asuntomarkkina on suosinut, Markus jatkaa.

Miksi päätit lähteä komediafestareiden kummiksi?
Ensinnäkin komediafestarit ja stand up on ollut pitkään nousevassa trendissä. Toiseksi klubeilla pääsee hyvin arjesta irti. Shown aikana voi ottaa rennosti eikä tarvitse ajatella omia töitään. Kolmanneksi on pakko sanoa että hyvät koomikot on kyllä tosi taitavia. Itse sitä vaan ihmettelee miten ne saa homman toimimaan niin hyvin lavalla. 

Kukas koomikoista iskee koviten Markus?
Jaakko Saariluoma puhuttelee parhaiten meikäläisen huumorintajua.

Kotisivut.

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »