MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Offsetpaino L. Tuovinen Ky

 

Pitkänlinjan perheyritys Offsetpaino L. Tuovinen Ky


“Olen aina ollut porukan Pelle Peloton ja mielestäni tämmönen positiivinen visionääri.

Näin kertoo Offsetpaino Tuovisen toisen polven yrittäjä Aki Tuovinen. Istumme neukkarissa ja katselemme ikkunasta alas kun massiiviset painokoneet työntävät materiaalia ulos kerrosta alempana.

“Äiti ja isä perustivat tämän yrityksen vuonna 1978. Nyt me kolme lasta, minä, Anu ja Ari-Veikko, luotsaamme tätä laivaa eteenpäin. Isä on vielä pienosakkaana, Aki kertoo taustoja.

“Olemme joutsenmerkitty painotalo, asiakaskunta ympäri Suomea. Meiltä saa painatuksiin myös erikoisvärejä ja lakkoja. Ideologiamme on että kalustomme on aina kehityksen kärjessä ja palvelumme priimaa. Me taidamme olla myös ainoa painotalo Suomessa, joka oikolukee asiakkaiden tekstit, Aki jatkaa.

Tuovisen perheyritys on ollu Kuopion Komediafestivaalin kumppani sen alusta alkaen. Vieressäni istuu piinkova yrittäjä, mutta olemukseltaan leppoisa, nallekarhumainen mies, jolle perhe on kaikki kaikessa. Ruuanlaitto on intohimoinen harrastus.

“Kyllä minä ihan hyvää ruokaa laitan, mutta vaimo on vielä parempi kokki. Liharuuat on ehkä se minun bravuuri. Meillä on kavereiden kanssa se kokkikerhokin. “

Katson kelloani, se on yli neljä. Maha alkaa kurnimaan.

Aki, mistä sinä haaveilet?
“Olen kova visioimaan. Haaveiluhan ei maksa mitään. Pyörittelen esimerkiksi huvikseni ravintolakonsepteja päässäni. Joskus minulla oli idea isosta hotellista, jossa olisi erityylisiä ravintoloita. Sitten vielä joku maailmantähti tänne esiintymään ja viiden tähden sviittiin yöksi. Olisihan se Kuopiolle upea juttu. No ne on haaveita. Töitä tehdään kuitenkin sydämellä nyt perheyrityksen eteen, Aki naureskelee.

Totean, että on nälkä. Pitää lähteä syömään.

“Keväällä voisit tulla meille syömään, tehdään sulle kunnon sapuskat, Aki päätää. Todellakin tulen.

 Kotisivut
Fb-sivut

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »