MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Mediateko Oy

Mediateolla työskentelee vapaa-ajan ulkomainnonnan erikoisagentit
 
Mediateko Oy on mediayhtiö, jonka kautta mainostaja tavoittaa kuluttajat ja päätäjät mm. laskettelu-, liikunta- ja golfkeskuksissa. Yhtiö on kasvanut viime vuosina hyvää tahtia.  Kymmenen henkeä työllistävä Mediateko ylsi edellisellä tilikaudella lähes kolmen miljoonaa euron liikevaihtoon.
 
Mediateko Oy:n myyntipäällikkö Matias Muurikoski on syntynyt Turussa, mutta mieltää itsensä savolaispojaksi.
 
”Lapsuus ja nuoruus meni Varkaudessa ja Kuopioon muutin vuonna 2010, joten savolaiseksi tässä itsensä tuntee", Matias nauraa.
 
Matias on tietysti myyntimiehiä. Alkutahdit meni Soneran kuluttajapuolella. Siitä ura vei Soneran yrityspuolelle ja lopulta Matias työskenteli esimiehenä Elisan yritysmyynnissä.  Mediateko Oy:n toimitusjohtaja Teemu Kontkanen tapasi Matiaksen ensimmäistä kertaa Mediateon takapihalla.
 
”Seisoskelin siinä muina myyntimiehinä, kun Kontkanen tuli juttusille ja kysyi että mikäs mies minä olen. Tiesin kyllä mistä firmasta on kyse kun Teemu itsensä esitteli. Kontkanen pyysi kahville ja siitä meidän yhteinen elo pikku hiljaa alkoi. Olen itsekin pelannut golfia ja laskenut kilpaa, joten ala tuntui hyvinkin tutulta.”
 
”Syvien pohdintojen kautta olemme ottaneet firmassa käyttöön vanhan sloganin: Rakkaudesta lajiin.  Uskomme  ihmisen ja harrastuksen väliseen tunnesiteeseen ja sen kautta välittyvään positiiviseen brändimielikuvaan. Tämä mantra kulkee kaiken työmme taustalla.”
 
”Meillä on tällä hetkellä toimistot Kuopiossa ja Helsingissä. Tällä hetkellä Mediateolla on valtakunnallisesti kohteita hallussa yli 200. Kuopion sisääntuloväylillä sijaitsevat digiscreenit siirtyvät meille 1.9 ja täysin uudet digitaaliset suurtaulut ovat toiminnassa 1.10. Vapaa-aika on kuitenkin edelleen vahva selkärankamme. Omistaja on investoinut hienosti tulevaisuuteen", Matias avaa nykytilannetta.
 
Niinpä. Sinun pomosi Teemu Kontkanen valittiin Itä-Suomen parhaaksi pomoksi. Miksi näin?
Jätkä on vaan yksi suoraselkäsimmistä ihmisistä, joita minä tunnen. Todella positiivinen kippari. Ei voi muuta sanoa kuin: Respect!
 
Mitäpä tuohon lisäämään.

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »