MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Maalaus ja saneeraus Konttinen


Pitkän pöydän ääressä istuu kolme energistä rakennusalan ammattilaista. Toimitusjohtaja Jussi Konttinen, Heta Sivonen ja työpäällikkö Erkki Hakkarainen. He edustavat Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy:ta.

”Alkuvuosi oli rauhallista, mutta ala on nyt kevätauringon alla piristynyt selvästi. Hyvin luottavaisesti katselemme eteenpäin. Ensi vuosikin näyttää erittäin lupaavalle, Jussi Konttinen valottaa alan näkymiä Kuopion alueella. "Lähitulevaisuudessa meillä on alkamassa isoja ja mielenkiintoisia projekteja."

”Bellanranta oli hyvä ja pikkuisen erilainen projekti. Kohde oli toimitilojen muutoskohde, teollisuustiloista liikunnan- ja vapaa-ajan tiloiksi. Bellanrantaan tuli mm. kuntokeskus HuippuCenter, jonka osakas itsekin olen”, Jussi jatkaa. 

”Ei ole salaisuus, että nykypäivänä kaikki hakevat riippumatta alasta ammattimaisempaa ja tehokkaampaa toimintaa. Kilpailu on kovaa, mutta hyvin olemme yhtiönä pystyneet vastaamaan oman alamme haasteisiin, Heta Sivonen kertoo.

”Osa urakoista on jo tarjousvaiheessa melko suuritöisiä. Isoimmissa hankkeissa meillä menee jopa kolme viikkoa laskentaan ja tarjouksen laatimiseen”, Erkki Hakkarainen raottaa työnvaativuutta.

Mitä sitten jos unohtaa laskennasta jonkun rivin?
”Niinhän se vanha sanonta kuuluu, että se saa yleensä urakan, joka unohtaa yhden rivin laskentavaiheessa, Erkki vitsailee.

Miksi lähditte komediafestarin kummiyritykseksi?
"On hienoa saada olla mukana kummiyrityksenä tapahtumassa, jonka tarkoitus on tuottaa iloa ja elämyksiä meille kaikille. Päätös oli siis helppo."

Kuka on firman kovin vitsinikkari?
"Konttiselta löytyy monia kruunaamattomia vitsinikkareita ja huumori on tärkeää työyhteisössämme. Työtä tehdään vakavissaan, muttei liian vakavina. 

Kotisivut.

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »