MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

LähiTapiola Savo

 

LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen ja Kaisa Kajan ovat tyytyväisiä alkuvuoteen

”Liikennevakuutusuudistuksen myötä asiakas voi saada jopa 80 % bonuksen ja sen voi monistaa toiseen autoonkin. Asiakkaat ovat ottaneet uudistuksen erittäin hyvin vastaan ja se on pitänyt meidän toimiston kiireisenä näin vuoden alkuun, mikä on tottakai upea juttu, Panu Myöhänen LähiTapiola Savolta kertoo hymyssä suin.
 
”Vauhtia on tosiaan ollut alkuvuonna ja hyvälle näyttää tulevaisuuskin. Viime vuonna lanseerattu Sankarikoulutus antaa tänä vuonna 30 000 koululaiselle ja 15 000 asiakkaalle eväät oikeanlaisen hätäensiavun antamiseen, jotta mahdollisimman moni ihmishenki säästyisi. Koulutukset järjestetään yhteistyössä SPR:n kanssa, Kaisa Kajan jatkaa.
 
Panu mistä sinä tulit niin kiireellä?
“Olin äsken KalPan aamujäillä. Vieläkin puuskuttaa. Se on hyvä erittäin hyvä tapahtuma ja raikas tapa aloittaa päivä.  Siellä näkee yhteistyökumppaneita, nykyisiä ja kenties tulevia asiakkaita. Liikuntaa, elämänturvaa ja verkostoitumista, Panu kertoo päivärytmistään.
 
Kaisa, mitkä on vuoden 2017 haasteet teidän alalla?
“Digilisaatio!!, Kaisa nauraa. Kyllä me isossa kuvassa mietitään sitä, miten saadaan ilmatila haltuun. Markkinointi ja ylipäätään ihmisten tavoittaminen on viidessä vuodessa muuttunut tosi paljon. Suoramarkkinointikirjeitä ei enää laitella kovin usein. Kenttä on pirstaloitunut.”
 
Miksi lähditte komediafestareiden kummiksi?
”Jos ajatellaan ihan yhteiskuntavastuun kannalta, niin haluamme tukea urheilua ja kulttuuria. Minä näen sen näin, että jos ei ole kumppaneita, ei ole myöskään isompia tapahtumia. Olemme tyytyväisiä tähän kumppanuuteen, Panu taustoittaa.
 
”Ja tietysti tykätään stand upista. Komediafestareille on tosi helppo houkutella asiakkaita mukaan.  Elämänturvaan liittyen on mukava tarjota ihmisille muutakin kuin vakuutuksia”, Kaisa jatkaa.
 
Ketkäs koomikot naurattaa?
”André Wickström, Panu ja Kaisa huutaa samaan aikaan. Hänen tarinansa koskettavat vissiin meitä ja meidän ikäisiä", Kaisa naurahtaa.

Kotisivut.
 

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »