MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Kuopion Vartiointipalvelu


Nyt ei nostettu kissaa pöydälle vaan Mikan hyvä kaveri Rymy.

”Minun piti lukea itseni ekonomiksi, mutta armeijan jälkeen näin puhelinluettelon keltaisilla sivuilla työnhakuilmoituksen. Siinä kävi niin, että sain työpaikan ja ajauduin vartiointialalle vähän vahingossa. Teku tuli käytyä vähän siinä samalla, kertoo Kuopion Vartointipalvelun toimitusjohtaja Mika Kolehmainen.

Leppoisan olemuksen taakse kätkeytyy jäätävän jämäkkä ammattilainen. Mietin, että siinä istuu mies, jolta eivät asiat jää huomaamatta. Jäätävä katse tai ei, mutta Mikan kanssa on hauska rupatella. Sen verran rento jätkä se kuitenkin on vakavasta alasta huolimatta.

”Me olemme turva-alan kokonaisratkaisuja tarjoava yritys. Perustin tämän firman vuonna 1993.  Pyrimme pitämään asiakkaista huolta kokonaisvaltaisesti, hyödyntäen teknikkaa maksimaalisesti. Asiantuntemus, ammattillisuus, tuloksellisuus ja eettisyys ovat arvoja joiden kautta tätä toimintaa katsellaan, Mika kertoo yrityksen toiminnasta.

”Yhtiö on uudistunut vuosien varrella neljä kertaa. Viimeisin uudistus tehtiin vuosi sitten ja sitä jatketaan edelleen. Meillä on 10 vakituista töissä. Tämä tuntuu nyt sopivan kokoiselle, Mika avaa firman nykytilannetta.

Mika, mitäs vöitä löytyy kaapista?
Viidennen asteen musta vyö hokutoryo jujutsussa. Lapsena harrastin judoa. Lukioikäisenä tykästyin sitten jujutsuun.

Tuleeko mieleen tilanteita, että olisi pelottanut töissä kunnolla?
"Jos ei valmistautuisi tehtäviin asianmukaisesti, niin saattaisi pelottaakin. Kaikista tehtävistä tehdään ensin kuitenkin asianmukainen riskiarvio ja sitten me teemme päätöksen, että suoritetaanko tehtävä vai suorittaako sen viranomaiset."

Millois teillä on kiireisin aika viikosta?
"Yleinen harhaluulo on, että vilkkainta on viikonloppuiltaisin. Totuus on kuitenkin se, että eniten hommaa on ihan arkiaikaan. Kohderyhmä liikkuu silloin, Mika hymyilee.

Miksi lähdit komediafestareiden kummiksi?
"Tykkään tietysti itse stand upista ja varsinkin musta huumori puree. Hienoa olla mukana tekemässä tätä hauskaa juttua Kuopioon."

Kukas Mika on suosikkikoomikkosi?
"En osaa nimetä ketään. Hienoa kuitenkin että uusia nousevia kykyjä tulee koko ajan alalle. Se pitää genren virkeänä."

Kotisivut.


 

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »