MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

HydrolineHydroline Oy
on Suomen johtava, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylintereiden suunnitteluun, valmistamiseen ja elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys. Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli noin 36,4 miljoonaa euroa.

Historia
Yritys perustettiin Helge Laakkosen toimesta 1962 omakotitalon alakertaan Kuopion Niiralassa. Silloin firma oli yksi mies ja yksi sorvi.

Nykytilanne
Tänäkin päivänä Hydroline on edelleen Laakkosen perheyritys ja yhtiö työllistää 250 henkeä. Tehtaat sijaitsevat Siilinjärven Vuorelassa ja Puolan Stargardissa.

Tulevaisuus
Kasvutavoite on tuplata yhtiön koko 4-5 vuoden aikana.

Hydrolinen kehitysjohtaja Jani Lehikoinen kuka olet ja mitäs kuuluu?
”Minähän olen entinen myyntimies, nykyinen sekatyömies. Vastuullani on liiketoiminnan kehittäminen ja markkinointi. Yleisesti markkina on kasvanut ja me on saatu uusia asiakkuuksia. Siihen on syynsä myös meidän tarjonnan laajentamisella. Globaali kysynnän kasvu on ollut kuitenkin selkeä veturi toiminnassamme."

”Ylä-asteella kävin ammatinvalintatestissä. Sain silloin kolme vaihtoehtoa: insinööri, puutarhuri tai apuvälineteknikko. Lukio ei kiinnostanut joten ponnistin amiskan kautta insinööriksi. Sitten vielä luin itseni ”yli-insinööriksi.” Tosin nykyään olen pyrkinyt tarkoituksella vähentämään insinöörin tyypillisiä ominaisuuksia”, Jani naureskelee.

Teillähän on tulossa kesäkuussa isot synttärit?
Kyllä näin. Torstaina 8.6. on asiakastilaisuus Musiikkikeskuksella ja lauantaina 10.6. henkilöstön bileet Albatrossissa. Siellä muuten esiinyy itse Ilari Johansson.

Miksi olette mukana Kuopion Komediafestivaaleilla?
"Komediafestariyhteistyö on avannut aivan uusia tapoja palkita henkilöstöä. Minä uskon markkinoinnissa tarinallisuuteen ja mikäs tässä on sen parempi kuin koomikoiden tarinat ja hauska sisältö.", Jani päättää.

On aika ottaa jääkiekkomatsi.

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »