MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

HH Branding


HH Brandingilta saat helposti mainostekstiilit, liikelahjat ja työvaatteet

Pirun sosiaalinen, vähän kaikessa mukana oleva energinen mies, joka ei osaa oikein kieltäytyä mistään, näin kuvailee itseään viime syyskuussa perustetun HH Branding Oy:n yrittäjä Harri Hänninen.

HH Branding toimittaa mainostekstiilejä, liikelahjoja ja työvaatteita asiakkaan omilla logoilla merkattuna. Taivas on vain rajana. Jos jotain ei heti löydy, niin se asiakkaalle etsitään.

"Yhden käden sormiin taitaa sopia tavarat mitä ei ole asiakkaalle löytynyt. Olen ollut alalla vuodesta 1998. Vähän koiranhommaahan tämä joidenkin mielestä on, mutta kaikki yritykset tarvitsevat yritystekstiilejä ja mainoslahjoja, joten tämä on tarpeellinen ala muiden joukossa. Yritysten brändäys ja miltä yritys näyttää ulospäin on erittäin tärkeää. Esim. kalenterit ja kynät käyvät nykyäänkin kaupaksi edelleen kuin shampoo, vaikka jokaisella taitaa olla jo kalenteri puhelimessa", Harri naurahtaa.

"Kyllä tässä saa ajella, vastailla puhelimeen ja meileihin iltaa myöten. Huisketta riittää siis tällä hetkellä, mutta sehän on vaan hyvä asia. Yritys on vielä alkutaipaleellaan kohti jotain suurempaa, joten motivaatio on korkealla, Harri jatkaa.

Harri on suulas ja mukava kaveri. Kun hän kertoo välillä käyvänsä jopa kylmäkäyntejä eli ajaa tehdasalueella ja sanoo ovella tuntemattomalle että hännisen harri tässä morjesta, niin tietää että edessäni puhuu todella kova myyntimies.

"Rajua hommaahan se on mennä tuntemattoman luo kylään. Sitä ei moni meidän alalla tee. Saa siinä olkapäälle taputella itseään, jos kaupat sieltä saa. Mutta kyllä sieltä sitä kauppaa saa kun yrittää. Osalla firmoista toki lukee ovessa nykyään että myyntimiesten pitää sopia etukäteen visiitistä. Ne tietenkin jätetään rauhaan.”

Alallanne on paljon toimijoita, joten miten erotutte joukosta?
"Oma aktivisuus, vuosien kontaktit, toimitusvarmuus, hyvä laatu ja asiakasta kuunteleminen. Ne on meidän firman prinsiipit. Sitä on turha tarjota punaista lippalakkia asiakkaalle joka on hakemassa ruskeaa karvahattua."

Miksi lähdit mukaan komediafestareiden kummiksi?
"Se on vaan yksinkertaisesti niin hieno tapahtuma. Joka vuosi olen ollut asiakkaana mukana. Ajattelin viime kesänä että hitto tämähän olis hyvä tapahtuma palkita vaikka omia asiakkaita. Siksi tässä nyt ollaan."

Ketäs Harri ovat sinun suosikkikoomikot?
"Ääh, niitä on monta. Sanotaan nyt vaikka Ali Jahangiri, Ilari Johansson ja Riku Suokas, varsinkin hänen Luolamies Show. Ihastuin siihen monologiin tosi paljon."

Kotisivut.

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »