MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Osuma Henkilöstöpalvelu OyVille Auvinen luotsaa Osumaa vauhdilla eteenpäin

 
Osuma on paikallinen henkilöstöpalvelualan ammattilainen.  He etsivät aktiivisesti ihmisiä, osaamista sekä ratkaisuja yrityksille, jotka tarvitsevat päteviä alansa ammattilaisia. Osuman toimistolla tuoksuu kahvi, kun energinen toimitusjohtaja Ville Auvinen kertaa yrityksen lyhyttä historiaa.
 
”Puolitoista vuotta sitten olin vielä rekrytointipalvelu Sihdissa osakkaana. Syksyllä 2015  lähdettiin Sihdin kanssa kehittämään tätä  Kuopion liiketoimintaa täysin nollasta eteenpäin. Keväällä 2016 minulle aukesi yllätten mahdollisuus ostaa liiketoiminta Kuopion osalta. Se tarkoitti nopeita päätöksiä ja sitä, että minun piti perustaa oma firma. Siitä Osuman tarina sai alkunsa”, Ville kertoo.
 
”Viime kesänä meillä oli parhaimmillaan 180 kaveria kauttamme töissä, liikevaihto pyöri ensimmäisellä tilikaudella kahden miljoonan euron hujakoilla. Tänä vuonna saatetaan saada kolme miljoonaa rikki jos hyvin menee. ”
 
”Tällä hetkellä minulla on kolme vakituista työntekijää. Toimistot sijaitsevat Kuopiossa ja Varkaudessa. Vuodenvaihteessa muutettiin tähän torin viereen H-Talon 2. Kerrokseen, kun tarvittiin lisää tilaa.”
 
Ville, mikä juju tämän kovan kasvun taustalla on?
"Tottakai suuri kiitos kuuluu toimiston väelle ja ihmisille, jotka ovat kauttamme töissä. Meillä on kaksi mottoa: Ollaan rehellisiä meidän työntekijöille ja rehellisiä meidän asiakkaille. Sitä on painotettu aina, että työntekijän ei tarvitse tietää, mitä tes:siin kuuluu, koska meidän vastuu on maksaa työntekijöille se, mikä heille kuuluu. Sitä kautta on saatu hyviä kavereita hommiin.
 
Millaista Kuopiossa on yrittää?
"Mietin aikonaan palkollisena, että savolaista yrittäjyyttä leimaa vähän semmonen pieni keskinäinen kateus ja katkeruus. Tässä on nyt pakko ottaa sanojaan takaisin. Savolaisilla on oikeasti semmonen ihmeellisen hieno ajatusmaailma olemassa paikallisesta yrittäjyydestä. Paikallista yritystä halutaan tukea koko sydämessä. Paikallinen tuki onkin yllättänyt minut todella positiivisesti."
 
Tarina yrittäjyydestä
"Yksi ilta minulle soitti rakennuttaja ja kysyi saanko työntekijän huomiseksi aamuksi klo 8:30 työmaalle. Sanoin että tietysti. Muutama nopea soitto ja homma oli hallussa. Aamulla klo 7:30 kaveri tuli toimistolle itku silmässä ja sanoi että perheenjäsen on menehtynyt. Tottakai tilanne muuttui siltä osin.  Soitin taas muutaman nopean ja sain  onneksi Vehmersalmelta tutun kaverin työmaalta kiinni ja sanoin että nyt on hätä. Ajoin Vehmersalmen Lossillle, josta hän hyppäsi kyytiin. Kerettiin juuri ja juuri työmäälle. Melkoinen urakka se oli, mutta saatiin homma maaliin", Ville pyyhkii otsaansa.

Kotisivut.

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »