MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Great Skate

Great Skate on ihmisen kokoinen varustekauppa -  Puijonkatu 26.

Great Skaten verkkokaupasta sekä Kuopion myymälästä saa jääkiekon ja golfin lisäksi huippuvarusteet rullaluisteluun ja rullakiekkoon. Kattavan tarvikevalikoiman lisäksi sieltä löytyy myös fanituotteet. Valikoimaan kuuluu myös peliasut kaikkiin lajeihin.  Myymälässä voit myös huollattaa luistimesi, koska sieltä löytyy täydellinen luistinhuolto teränvaihtoineen ja muotoiluineen.

Yrittäjä Pasi Unkuri on tekijämies
"Olen ollut tällä alalla parikymmentä vuotta. Isoimmat muutokset ovat tietysti siinä ,että tuotteisto on muuttunut valtavasti. Puumailat hiilikuitumailoiksi, luistimet uskomattoman kevyeksi. Nämä tehdään nykyään niin kevyistä materiaaleista ettei sitä itekään tajua.  Golfissa mailat ovat nykyään niin kehittyneitä, että pallo lentää huonommallakin lyöjällä paljon pitemmälle kuin vuosikymmen sitten."

”Tämä on jääurheilun, gofin , rullaluistelun ja –kiekon huippumesta. Tavaraa tulee ympäri Suomea laitettavaksi ja korjattavaksi.  Esimerkiksi koomikko Teemu Vesterinen vaihdatti luistimen terät minulla tässä yksi vuosi. Slogani kuuluu: ”Kyllä Unkuri hoitaa.”

Me Pasi keksittiin tämä kummitoiminta täällä sinun liikkellä. Olit ensimmäinen komediakummi. 
”Nythän näitä sulla Juha on jo kohta se 30, joten eikö se ollut ihan hyvä palaveri, Pasi nauraa. Hyvin tuotetut tapahtumat, kuten tämä komediafestari kiinnostaa suurta yleisöä ja komediafestari on ollut jo pitkään vahva brändi täällä Itä-Suomessa."

Ketäs aiot tänä vuonna katsoa?
"Ilman muuta ulkomaalaiset Jason Byrne ja Hugleikur Dagsson kiinnostaa. Huumorimaaottelu on ainakin ohjelmassa. Eiköhän me vaimon kanssa joka ilta siellä olla nauramassa."

Valokuvassa vasemmalla yrittäjä Pasi Unkuri ja oikealla myyjä Juuso Kuisma.

 

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »