MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Feelback GroupViime kesänä tapasin komediafestareilla Feelback Groupin toimitusjohtaja Pekka Ruuskasen. Se oli nopea palaveri, kun kesken tuolien kannon tehtiin sopimus, että Feelback Group tulee tänä vuonna komediakummiksi. Moni kummiyrittäjä on kiireinen ihminen. Pekka on heistä kuitenkin vauhdikkaimmasta päästä. Kädet on mukana tarinassa ja suu tykittää lauseita, kun Pekka kertoo missä mennään.

Feelback Group vuonna 2001 perustettu valtakunnallinen kasvuyritys, yritysten ja muiden organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut palveluyritys, jonka tarjoamia kyselytutkimus-, palautetieto- ja asiantuntijaratkaisuja käyttävät sadat Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat organisaatiot.”Minun mielestä liika totisuus ei ole hyvä asia. Huumori on erittäin tärkeä osa elämää niin siviilissä kuin työpaikalla. Ryppyotsaisuutta on ihan tarpeeksi, joten ei liikaa ”mailanpuristusta” vaan rennosti eteenpäin. Minä olen ollut koko historian ajan henkisesti komediafestarin kummi, joten hienoa olla virallisesti tässä mukana", Pekka heittää ajatuksia.

”Stand upin katsojamäärät ovat kasvaneet 10 vuoden aikana Suomessa hurjasti. Muistan hyvin ensimmäiset Pannuhuoneen terassikeikat joskus 2005. Hienoa, että jatkumoa on riittänyt ja komediafestari on vakiinnuttanut paikkansa Kuopiossa. Täällä on vankka stand upin kannatus ja olen ylpeä, että olen alusta asti ollut tavalla tai toisella mukana. Juhalle ”ISO KÄSI” tästä…"

Kukas sinun suosikkikoomikko on?
"Minun suosikiksi on noussut kyllä Ismo Leikola, Ismon huikeimpia juttuja on ollut Suomen tärkein ja käyttökelpoisin sana sekä vitsi valtionvelasta. Ne ovat kolahtaneet täysillä", Pekka nauraa ja menee taas.

Kotisivut.

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »