MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Bändit

Livekaraoke
Yleisön jokainen jäsen voi olla illan tähti ja päästä laulamaan oikean bändin säestyksen kanssa lavalle. Listasta löytyy kappaleita yli sadan biisin verran, niin suomalaista kuin ulkomaalaista.Tarvittaessa oma äänentoisto bändille.

Coverbändit:

Heretik Eskimo:
Bilemusiikkia laidasta laitaan, uutta ja vanhaa, suomalaista ja ulkomaalaista hyvällä meiningillä ja reippaalla otteella. Tarvittaessa oma äänentoisto bändille.

Tähti Jazz Band
Jazz- funk, soul- ja latin-musiikkia bilebändin otteella. Jazzbändi jonka keikoilla ei varmasti tule tylsää ja hyvä meno on taattu, tyylikäs valinta tavallisen bilebändin sijaan! Bändin ohjelmistoa voi räätälöidä myös niin, että esimerkiksi voimme tulla säestämään taustamusiikkia tarvittaviin tilaisuuksiin, kuten ruokailut ja muut istujaiset. Tarvittaessa oma äänentoisto bändille.

Funky Coverdose
Kuopiossa majaileva 5-henkinen bilebändikoostuu viidestä ammattimuusikosta. Kokoonpanoon kuuluu: rummut, basso, kitara, koskettimet ja laulu. Solisti on nainen ja kosketinsoittaja (mies) laulaa myös osan kappaleista. Ohjelmisto koostuu huolella valikoiduista 80-luvun ja nykypäivän tykeimmistä hittibiiseistä. Bändi keikkaileeaktiivisesti ja heillä on vakiopaikka "house-bändinä" Apteekkarissa ja kesäisin Wanhassa Satamassa. Kuvaa ja videota on myöhemmin saatavilla. Tarvittaessa oma äänentoisto bändille.

SuurorkesteriTunteet
Tunteet on Kuopiolainen suurorkesteri, joka keikkailee säännöllisen epäsäännöllisesti.

USEIN KYSYTTYÄ
Tekeekö Tunteet hääkeikkoja? Silloin tällöin.
Tekeekö Tunteet muita yksityiskeikkoja? Kyllä.
Tekeekö Tunteet keikkoja pienemmällä kokoonpanolla? Ei.
Kuinka pitkään show kestää? Yleensä 2x45 minuuttia. Myös muusta voidaan sopia.
Paljonko Tunteet maksaa? Riippuu tilaisuuden luonteesta, keikkapaikan sijainnista ja ajankohdasta.
Miten paljon tilaa bändi tarvitsee? Orkesterissa on 9 muusikkoa, joten ihan pieneen nurkkaan ei mahduta. Bändi tuo mukanaantilaan tarvittavan äänentoiston ja valot.

Suurorkesteri Tunteet.

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »