MENU
Kuopion Komediafestivaali
6.–8.6.2019

Perjantaina 13.4. Niko Kivelän ja Zaanin Koko Kansan Kiertue Introssa

» Osta lippu

Niko Kivelän ja Zaanin Koko Kansan Kiertue Introssa perjantaina 13.4.

Ammattikoomikot Niko Kivelä ja Zaani toteuttavat pitkäaikaisen haaveensa Koko Kansan Kiertueella keväällä 2018. He haluavat viedä stand upin konserttisaleista pienempiin kuppiloihin lähelle ihmistä.

“Koko kansan kiertue on tärkeä asia miulle ja Nikolle. Idea on muhinut mielessämme jo kymmenen vuotta. Olemme esiintyneet seitsemäntoista vuoden ajan ympäri Suomea ja esiintymiset ovat aina olleet isoimmissa taajamissa. Mielestäni on tärkeää viedä tasokas esitys pienemmille paikkakunnille.”, kertoo Zaani.

“On aika mennä ihmisten luo ja antaa kaikille mahdollisuus nauttia hauskasta ja huolettomasta hetkestä. Luulen, että tämä kiertue antaa meille esiintyjille nöyryyttä ja iloa. On mahtavaa nähdä yleisön silmät ja olla iholla.”, Niko lisää.

Koko Kansan Kiertueen liput maksavat kaikille vain 10 euroa, joka toivottavasti innostaa myös ensikertalaisia keikoille. Niko vakuuttaa, että keikoilla on lämmin tunnelma: “Pienessä paikassa improvisaatio ottaa yleensä vallan ja illat ovat kovin erilaisia kuin konserttisalissa. Itse menisin katsomaan tätäkin. Koomikot pitävät huolen siitä, että luokka- tai muita eroja ei synny. Tämä tehdään yhdessä. Hitonmoiset talkoot.”

Kiertueen kummiyritykset mahdollistavat kiertueen edullisen lippuhinnan. Reino-tossua toisen eteen ja keikalle!

Niko Kivelän ja Zaanin Koko Kansan Kiertue

Ikäraja 18 vuotta | Liput 10 € | OSTA LIPPUJA

Ovet avataan tuntia ennen esitystä. Ovelta on mahdollista ostaa lippuja, mikäli esitys ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Esityksen kesto on noin 90 minuuttia sisältäen tauon. Eteispalvelumaksu ei sisälly lipun hintaan. Kiertueen ennakkoliput myy Lippupiste.

www.kokokansankiertue.fi

Tiedustelut: Sofia Saarikko / sofia(at)eventic.fi 


Takaisin edelliselle sivulle

Komediafestivaali Instagramissa

ladataan...
Katso lisää Instagramista »